diumenge, 19 d’abril del 2020

El text argumentatiu 4t ESO Activitats obligatòries





Activitats obligatòries
Benvolguts alumnes,

Espero que estigueu passant el millor que pugueu aquests dies de confinament a casa. Encara no se sap quan i com podrem tornar al nostre institut. La veritat és que la situació és complicada, però ara el més important és que us cuideu, tingueu cura de la vostra salut i dels vostres éssers estimats.
Us enviem unes tasques perquè cal continuar fent feina sobre el text argumentatiu . Són tot plegat  activitats de comprensió lectora i d’expressió oral:

1.    Les activitats de comprensió lectora són a partir del text de lectura  que es diu:  El risc  de llegir” . Si feu clic a l’enllaç, podreu llegir el text amb calma. Tot seguit tindreu una sèrie d’activitats que haureu de respondre en un  document i penjar-lo- com fem sempre- al Classroom.

2.    L’activitat d’expressió oral-  és molt important perquè treballem i en expressem en català, tracta sobre la tasca següent: “ Defensa el teu invent” i que haureu d’escriure-la i tot seguit enregistra-la ( 2m) amb un vídeo amb el vostre mòbil que també cal que el  pengeu al nostre Classroom de Català. Us pot ajudar aquest document per estructurar i enregistrar la vostra tasca.

Esperem que us hagi agradat  la tasca i us desitgem que la realitzeu de mica en mica i amb ganes. També és una forma d’estar en contacte i saber com us trobeu.

Una abraçada ben afectuosa,

Els vostres professors,


Terrassa, abril 2020


ESCRIUREM UN DIARI DE CONFINAMENT ACTIVITAT. OBLIGATÒRIA! دعنا نكتب يومياتك كل يوم 让我们每天写日记


CREEM UN DIARI DE CONFINAMENT

Fem un diari! Durant els propers dies tindrem temps per fer moltes coses, però segur que un diari personal ens ajudarà a recordar com vàrem passar aquests dies de confinament. Us proposem crear una diari on podrem escriure o pintar tot allò que ens passi pel cap, què hem fet durant el dia, com ens sentim… 

NOVETATS

ACCIONS QUOTIDIANES انشطة يومية

https://es.slideshare.net/jgregori/accions-quotidianes-80210997 -انشطة يوميةACCIONS-QUOTIDIANES by Josep Ramon Gregori Muñoz on Scribd