diumenge, 19 d’abril del 2020

El text argumentatiu 4t ESO Activitats obligatòries





Activitats obligatòries
Benvolguts alumnes,

Espero que estigueu passant el millor que pugueu aquests dies de confinament a casa. Encara no se sap quan i com podrem tornar al nostre institut. La veritat és que la situació és complicada, però ara el més important és que us cuideu, tingueu cura de la vostra salut i dels vostres éssers estimats.
Us enviem unes tasques perquè cal continuar fent feina sobre el text argumentatiu . Són tot plegat  activitats de comprensió lectora i d’expressió oral:

1.    Les activitats de comprensió lectora són a partir del text de lectura  que es diu:  El risc  de llegir” . Si feu clic a l’enllaç, podreu llegir el text amb calma. Tot seguit tindreu una sèrie d’activitats que haureu de respondre en un  document i penjar-lo- com fem sempre- al Classroom.

2.    L’activitat d’expressió oral-  és molt important perquè treballem i en expressem en català, tracta sobre la tasca següent: “ Defensa el teu invent” i que haureu d’escriure-la i tot seguit enregistra-la ( 2m) amb un vídeo amb el vostre mòbil que també cal que el  pengeu al nostre Classroom de Català. Us pot ajudar aquest document per estructurar i enregistrar la vostra tasca.

Esperem que us hagi agradat  la tasca i us desitgem que la realitzeu de mica en mica i amb ganes. També és una forma d’estar en contacte i saber com us trobeu.

Una abraçada ben afectuosa,

Els vostres professors,


Terrassa, abril 2020


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOVETATS

ACCIONS QUOTIDIANES انشطة يومية

https://es.slideshare.net/jgregori/accions-quotidianes-80210997 -انشطة يوميةACCIONS-QUOTIDIANES by Josep Ramon Gregori Muñoz on Scribd